Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer 1 in Heelsum 6866 EA

Bouwnummer 1

6866 EA Heelsum
Koopsom € 495.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Wonen in de prachtige achtertuin van het grootste aaneengesloten bos- en heidegebied van Nederland. Leven met de natuur. Dat kunt ook u ervaren als u zich gaat vestigen in het heerlijke dorp Heelsum. De 4 aangeboden, vrijstaande woningen zijn een bijzonderheid. Als eerste woningen in Heelsum zullen zij niet op het gasnet aangesloten worden. Zo dragen we bij aan de duurzaamheidsambitie van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2018 Woonoppervlakte 155 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Wonen in de prachtige achtertuin van het grootste aaneengesloten bos- en heidegebied van Nederland. Leven met de natuur. Dat kunt ook u ervaren als u zich gaat vestigen in het heerlijke dorp Heelsum. De 4 aangeboden, vrijstaande woningen zijn een bijzonderheid. Als eerste woningen in Heelsum zullen zij niet op het gasnet aangesloten worden. Zo dragen we bij aan de duurzaamheidsambitie van de gemeente.

Verder zijn de woningen voorzien van zonnepanelen en zal de verwarming via een elektrisch systeem gaan verlopen. Uw energierekening zal zo tot een minimum worden gereduceerd.

De indeling van de woning kan naar eigen inzicht aangepast worden. Zo is het mogelijk om op de begane grond een slaapkamer en een badkamer te creëren of juist een ruime woonkeuken.

De vier woningen hebben 2 verschillende uitvoeringen: 
kavel 1 en 2 hebben een woonoppervlak van 155m², kavel 3 en 4 151m²

Ook de kavels hebben verschillende afmetingen:
kavel 1: 311m²
kavel 2: 578m²
kavel 3: 437m²
kavel 4: 405m²

Als u een brochure wenst te ontvangen, neem dan contact op met ons kantoor.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 495.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2018 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 155 m² Inhoud 565 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Tuin rondom Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.